Despre noi

XERAGON TECH SRL

În calitate de producator, importator si distribuitor national Xeragon Tech SRL ofera solutii optime adaptate cerintelor Dumneavoastra.

Deși infiintata in anul 2019, Xeragon Tech este o companie cu capital integral romanesc care are la baza persoane cu experienta si ofera o grija permanenta pentru exigentele clientilor. Dorim sa ramanem fideli unor principii bazate pe incredere, profesionalism si succes reciproc in colaborarea cu Dumneavoastra.

Dorind sa venim cu ceva nou in piata si sa acoperim toate cerintele clientilor nosti.

*Toate produsele pe care le importam din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele satisfac prevederile H.G. nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Xeragon Tech SRL realizeaza si produse personalizate, Dumneavoastra putand sa alegeti modelul echipamentului, tipul si culoarea materialelor, dar si inscriptionarea acestora prin serigrafie, termotransfer sau brodare intr-o gama variata de modele.

Misiunea noastra este implicarea activa in siguranta si confortul clientilor nostri in alegerea solutiilor optime conform criteriilor si necesarul acestora.

Portofoliul de clienti Xeragon Tech SRL se dezvolta datorita devotamentului nostru fata de clienti, onestitatea cu care ii tratam si sprijinul acordat in alegerea solutiilor potrivite pe parcursul colaborarilor.

Speram sa va bucurati ca ne-ati ales pe noi sa fim furnizorul Dumneavoastra de echipamente de protectie si va multumim pentru incredere.

Echipa Xeragon Tech SRL

SUNA ACUM