Retur

POLITICA DE RETUR

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati Dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la office@xeragon.ro .

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produselor achizitionate de Dumneavoastra, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia Dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastra IBAN alcatuit din 24 de caractere), cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Intentia de a returna produsul trebuie transmisa la adresa de email office@xceragon.ro , insotita de numarul facturii, numele dumneavoastra si numarul de telefon unde puteti fi contactat. Numarul de telefon pentru retururi este: 0735718860, program de lucru Luni-Vineri: 08:30 – 16:30.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor (obtineti o dovada a expedierii produselor). Produsele se returneaza cu ambalajul original nedeteriorat, cu toate accesoriile si etichetele insotitoare atasate, fara urme de utilizare, asa cum a fost expediat initial. Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. 

Va rugam sa retineti: produsele confectionate dupa specificatiile clientului sau produsele personalizate conform detaliilor clientului (brodate sau imprimate), NU sunt interschimbabile / rambursabile.

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice potrivit OUG nr 34/2014.

Echipa Xeragonn Tech SRL

SUNA ACUM